INIȚIERE, AUTOAPARARE, PERFORMANȚĂ, CARDIO

SPORT KONTACT

Muay Thai

Kick Box

Despre noi


Invata sa simti ceea ce esti, invata sa lupti pentru ceea ce vrei sa fii!

Este un motto care stimuleaza ambititia si cunoasterea. Sportul este o cale spre armonie si echilibrarea energiilor. Practicat consecvent si cu rigurozitate, va deveni un mod de viata sanatos si  necesar.

Sporturile de Contact reprezinta o provocare a individului indiferent de sex. Respectul  fata de tine insuti reprezinta o provocare in alegerea constructiva pentru un alt tip de miscare si cunoastere. Disciplina care ti-o impun te ajuta sa te regasesti intr-un climat martial de maxima sportivitate care inevitabil iti va modela caracterul si personalitatea intr-un sens pozitiv. Efortul depus in sala de antrenament iti va stimula vointa si te va confrunta cu nevoia de a-ti depasi limitele.

Fii alaturi de noi practicand Arte Martiale de Contact!

Metodele de antrenament specifice sunt benefice organismului, acesta imbunatatindu-si sistemul imunitar, anduranta si rezistenta, implicit factorul psihic crescand proportional cu efortul. In situatii extreme poate fi un mod eficient de autoaparare in cazuri de agresiune sau conflicte nedorite.

Sport Kontact este o eticheta a alegerii tale. O metoda de antrenament moderna cu un program de initiere pentru incepatori si avansati sub indrumarea unor antrenori specializati in Kick Box si Muay Thai cu rezultate notabile in atingerea performantei pe plan national si international. Cu zeci de medalii obtinute la Campionate Nationale de Kick Box, medalii la Campionate Europene si Modiale de Kick Box, experienta acumulata in sportul de performanta ne recomanda ca promotori ai acestor ramuri de sport Kick Box si Muay Thai pentru toate varstele. 


Ionut Stroe,

Profesor licentiat in Kick Box, Muay Thai
Antrenor cu Studii Calificate si Acreditate de Scoala Nationala de Antrenori