Cardio Kick Box este un program simplu si eficient, accesibil pentru oricine, indiferent de varsta si sex. Dezvoltat ca un program de intretinere corporala, acesta isi regaseste eficienta intr-o serie de exercitii bazate pe tehnica de Kick Box.

Cardio Kick Box nu inseamna contact fizic cu un oponent ca in sporturile de contact. Fundamentat pe tehnici reprezentative de Arte Martiale, acest tip de miscare ne ajuta sa ardem un numar mare de calorii pe o durata medie de efort, intr-un ritm sustinut prin dinamica miscarii. Tonusul muscular, pierderea surplusului de greutate, rezistenta organismului la efort, intarirea sistemului imunitar, stimularea vointei pot reprezenta factori motivanti in alegerea ta. Sangele se oxigeneaza prin acest tip de efort si miscare, rezultand astfel o stare de optimism si un psihic puternic. Scopul nostru este de a dezvolta un raport echilibrat minte – corp, un mod pozitiv si productiv pentru eliberarea de stresul cotidian.

Avem nevoie de miscare! Pentru ca orice tip de miscare inseamna sanatate!

Cardio Kick Box este o propunere pentru a imbina o parte din programele de pregatire fizica si psihica din Arte Martiale de Contact cu o optiune eficienta de intretinere fizica. Un program cu o durata de 50 minute vine in completarea unei vieti sedentare, ca un moment reconfortant si de relaxare, pentru a va conferi un un alt tip de miscare, o varianta de intretinere corporala printr-un efort sustinut doar de vointa si alegerea dumneavoastra.

Dupa antrenamentul Cardio urmeaza 50 minute de antrenament de Kick Box si Muay Thai in care va familiarizati cu tehnicile Sporturilor de Contact.

Asadar, in cele 3 sedinte gratuite te invitam sa traiesti provocarea antrenamentului CARDIO KICK BOX!